Om oss

Ställ höga krav

Vi jobbar enbart genom återförsäljare. Önskar du köpa några av de produkter på denna sida och saknar kontakt med profilreklamåterförsäljare så tillhandahåller vi gärna en kontakt.

Leveransvillkor skyddsprodukter

Under pandemin har mycket av vårt fokus varit på skyddsprodukter. Dessa ställer lite andra krav än de vanliga profilprodukterna.

Våra leveransvillkor är följande:

Lagd beställning kommer inte annulleras på grund av förseningar.

Normala betalningsvillkor är 10 dagar om inte annat avtalas.

Vi använder oss av tredjepartslösning för frakt, lager logistik. Detta kan medföra att varor blir felpackade, kan gå till fel adress, kan försenas. Detta korrigeras fortast möjligt men beställningarna kommer att fullföljas.

Att avboka en beställning godtas endast innan vi gjort förskottsbetalning på din beställning. När du fått orderbekräftelse så kommer varorna om inte invändning gjorts inom 24 timmar.

Leveransvillkor för varor som produceras eller trycks utomlands

För varor som trycks eller tillverkas utomlands efter beställning som Burger, Goldstar, Carpe Diem och specialtillverkade solglasögon. För dessa produkter reserverar vi oss för valutaförändringar, förändringar i råvarukostnader, ändringar i kostnader och tider för frakter, samt avvikelser från exakta färgkoder både i tryck och på produkt.


Korta fakta

Bolagsnamn
Undercover Scandinavia AB
Org.nummer
5565199584
Tel nr: 031-39 09 200
031-39 09 200
E-postadress
info@undercover.se